Kauntungan produk

Jasa saatos-diobral

6

Nilon, beberesih lawon Oxford lawon

Ngumbah dina cai langkung handap 30 derajat. Saatos direndem ku cai sareng deterjen sadidinten, anjeun tiasa sikat lemes ku sikat lemes. Entong ngalaan permukaan lawon Utama handapeun matahari. Hawa éta ti jero ka luar saatos dikumbah.

Ngabersihan Kantong Kantong

Kantong kanvas kedah garing-dibersihkeun dugi ka jauhna (ngumbah kalayan gampang diudar, henteu nganggo deterjen anu ngandung zat pemutih atanapi neon). Upami anjeun kedah ngumbah ku cai, rendam kana cai tiis, sareng henteu ngalaan na handapeun matahari, disarankeun supaya éta naungan sareng garing. Nalika ngumbah pikeun kahiji kalina, anjeun tiasa nambihan sakedik uyah anu tiasa didahar atanapi cuka bodas dina cai anu bening, teras rendam kana cai sakitar 30 menit kanggo nyegah luntur.

Pu Ponggawa -Leather Kantong

Anggo lawon lemes anu bersih pikeun neuleumkeun odol atanapi beberesih dina kantong anu kedah dibersihkeun. Teras anjeun tiasa teuleum sakedik cai sareng ngusap lembut. Tungtungna, anjeun tiasa nganggo lawon lemes bersih anu sanés pikeun ngubaran permukaanna. Anjeun ogé tiasa nganggo lampu kulit anu langkung sakedik dina kantong. Upami anjeun henteu ngagaduhanana, anjeun tiasa nganggo krim tangan, tapi anjeun henteu tiasa nganggo teuing. Kantongna bakal hérang sapertos énggal. Pernah soak kulit dina cai sareng bersihkeun éta. Upami kulitna tos sepi, anjeun tiasa nyéépkeun krim pangropéa kulit henteu warna anu henteu leueur dina daérah anu tos dipakai. Saatos éta nembus lalaunan, éta tiasa digosok ku kaén anu bersih sareng lemes, anu tiasa ngajantenkeun kulitna ngagurilap deui sareng nyegah kulit tina garing.

DSC_4488

Kauntungan Palapa Utama:

TIGERNU nimukeun zipper lapisan ganda Anti maling anu unik
Nomer patén: ZL2013 2 0083407.6
Desain struktur anu cerdik, nyumputkeun seleting sareng saku.
Aplikasi ergonomis dina tali taktak sareng bagian tukang, ngajaga pinuh tulang tonggong.
Kompartemen praktis, cekap pikeun sadaya tulisan sadidinten anjeun.
Lawon ramah-lingkungan, Nyarios pamit ka alergi kulit.
Kualitas anu kuat, ngiringan sareng anjeun salami lami.
Brand Brand paling populér di Rusia, Asia Wétan Kidul, Koréa Kidul.

DSC_4579

Patén:

Lapisan seleting ganda Patén No..: ZL2013 2 0083407.6

Bagian Balik kabuka:ZL 2016 2 0256788.7

Laptop anu lébar kompartemen: ZL 201320005715.7