Produk / Desain Industri

Tambih deui

Tentang Kami

 Pernyataan Misi sareng Visi 
Pendiri, Qian, parantos ngarencanakeun ngadamel merek ransel Cina anu khas ti saprak 1989. Kalayan langkung ti 30 taun pangalaman dina industri tas, anjeunna nandeskeun organ anu paling impor pikeun kantong, nyaéta seleting. Kusabab éta, TIGERNU konsentrasi kana inovasi rarancang seleting, sareng nimukeun jinis-jinis ritsleting anu praktis sareng kuat pikeun ngajaga kualitas anu stabil. Urang tetep ngalarapkeun Aman, Sehat, ramah lingkungan Konsép kana produksi urang, ti lawon, Hardware, Asesoris, Paket, sareng sajabana. Visi kami pikeun ngawariskeun sumanget tukang tradisional kana kualitas, sareng kami ngarepkeun produk na tiasa dipariksa ku konsumén ti dunya. janten pilihan kahiji konsumén urang di masing-masing pasar dimana kami beroperasi. Éta pikeun nyumponan kabutuhan konsumén urang sareng kukituna kéngingkeun kapercayaanna, nyayogikeun produk sareng jasa anu ngabédakeun pisan.

Aplikasi produk

Tambih deui